En Guide til fælles kortfristede lån

Mens nogle af de mest kendte lånetyper er for store mængder af penge og tilbagebetales over flere år (såsom realkreditlån og automotive finansiering lån), er der en bred vifte af lån, der er designet til mindre mængder og for kortere perioder. Nogle af disse lån komme fra banker eller andre fælles långivere, mens andre kommer fra speciale långivere, der beskæftiger sig specifikt med disse typer af kortfristede lån.

Hvis du er i markedet for en af disse kortsigtede lån, eller hvis du bare ønsker at se, præcis hvilke muligheder er tilgængelige, så oplysninger, der præsenteres i er denne artikel for dig.

Nedenfor finder du oplysninger om de kortsigtede lån, der almindeligvis tilbydes af traditionelle långivere som banker, samt andre fælles typer af långivere og et par speciale långivere, der ikke er så almindeligt men der beskæftiger sig næsten udelukkende i kortfristede lån.

Traditionelle långivere

Mens mange mennesker tænker på traditionelle långivere som banker som kilde til større lån som realkreditlån og finans lån, tilbyde de fleste af dem også en bred vifte af kortfristede lån for mindre køb eller midlertidige finansielle behov. Disse lån kan være enten sikret eller usikker afhængig hvad lånet skal bruges til og kredithistorie af låntageren, selv om de sikrede lån tendens til at bære med dem noget lavere rente end de usikrede lån.

Mest kortfristede lån af denne type er i en periode på seks måneder, selv om nogle vil vare i ni måneder eller et helt år, afhængigt af deres brug, det lånte beløb og de indstillinger, der er forelagt af bank eller pengeinstitut.

Andre fælles långivere

Ud over de kortsigtede lån, der tilbydes af banker og andre traditionelle långivere, er der en bred vifte af kortfristede lån, der er tilgængelige fra fælles ikke-traditionelle långivere som finansieringsselskaber, lån kontorer og online långivere. Disse lån har tendens til at dele meget til fælles med de kortsigtede lån tilbud af banker, men oftere end ikke lån tilbydes af disse ikke-traditionelle långivere udbydes kun som sikrede lån. Renterne på disse lån kan variere fra långiver til långiver, og kan være højere eller lavere end dem, der tilbydes af banker og traditionelle långivere.

Speciale långivere

Nogle speciale långivere også eksisterer, tilbyde kortsigtede lån til enkeltpersoner, der ikke muligvis få lån andre steder. Ofte disse långivere kræver meget specifikke sikkerhedsstillelse at sikre lån, såsom bil titler eller andre elementer af værdi, og kan ikke tilbyde de bedste renter, som du måske kunne finde til dette særlige lån. Fordelen ved disse långivere er at de ofte behandler lån hurtigt og du kan få de penge, du har brug for den samme dag som låneansøgningen. Disse lån er normalt seks-måneders lån, selvom nogle er etårige lån.

At vælge de lån, der er rigtige for dig

For at vælge de lån, der er rigtige for dig og dine behov, er det vigtigt at shoppe rundt og sammenligne lån priser og vilkår for forskellige långivere. For at gøre dette, bør du tage dig tid til anmodning om tilbud fra forskellige långivere, at du overvejer og derefter sammenligne citater til hinanden, således at du kan beslutte, hvilke lån tilbud er den bedste til dit behov.

Sammenlign citater baseret på renter, sikkerhedsstillelse (hvis nogen) der har krævet for lånet, og tilbagebetalingsbetingelser og tid, du er nødt til at gøre alle betalinger. Denne måde kan du bestemme, hvilke lån der er bedst for dig og dine behov.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

1 Comment

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.