Hvad er ringetoner

Hvad er ringetoner?
Ringetoner er melodisk lyde en cellulær eller mobiltelefon gør når et indgående opkald eller en besked ankommer. Eftersom mobiltelefoner er betydeligt mere sofistikeret end fastnettelefoner, kan ringetoner gøres personlig passer til ejerens personlige smag. En række forskellige ringetoner har appelleret til forbrugerne, øge håndsæt omsætteligheden.
Hvorfor bruge ringetoner
Der er en række grunde forbrugerne brug forskellige ringetoner.
1) skelne opkaldere – avanceret funktionssæt giver mulighed for forskellige lyde til at betyde forskellige opkaldere.
2) identifikation – nÃ¥r du er i et møde og en telefonen ringer du vil vide, hvis dens jeres uden at skulle kigge
3) sjov – Lets ansigt, at have en mobiltelefon med personlighed og karakter er at appellere til almindelige forbrugere
Typer af ringetoner
Der er typisk to forskellige typer af ringetoner: monofoniske ringetoner og polyfoniske ringetoner.
Monofoniske ringetoner
Monofoniske toner er enkle melodier, mest almindeligt kompatibel med dagens mobiltelefoner. Størstedelen af mobiltelefoner kan kun gøre en enkelt tone ad gangen. Den monofoniske ringetone melodi består af en række sekventielle toner ved forskellige frekvenser.
Flerstemmige ringetoner
Polyfoniske toner spilles på mobiltelefoner, der har evnen til at spille op til 16 forskellige toner på én gang. Kombinationen af toner skaber en harmonisk melodi. Flerstemmige ringetoner er mere musikalsk end en monofoniske ringetone. Nyere telefoner understøtter polyfoniske ringetoner.
Det er sandsynligt, at fremtidige mobiltelefoner kan frembringe musikalske ringetoner af CD-kvalitet.
At finde ringetoner & ringetone kompatibilitet
Der er en række websteder, der tilbyder ringetoner, grafik eller endda spil til download på din mobiltelefon. Hjemmesider varierer, nogle gør det muligt at købe særlige ringetoner, mens andre tilbyder abonnementer, der tillader dig at downloade et ubegrænset antal ringetoner. Når du har fundet en ringtone skal du først sikre, at det vil arbejde med din cellulære telefonmodel og at stedet er respektfuld af kunstnere copyright. Ligesom enhver originale værker, kunstnere modtager royalties for ringetoner, være sikker på, at hjemmesiden har tilladelse til at distribuere ringetone. Websteder, som vi har fundet nyttige i at finde ringetoner og bestemmelse af kompatibilitet er:
Ringetoner Central-
Gratis ringetoner Online-
Ringetone sammensætning
Ofte vil forbrugerne ønsker at komponere personlige ringetoner. Lejlighedsvis, kan mobiltelefoner programmeres med ringetoner ved at indtaste en række knapper. Softwaren er også tilgængelig som indrømme forbruger hen til skabe deres egen melodiske ringetoner. Softwaren kører på en computer, og når melodien er perfektioneret det kan overføres til telefonen via et datakabel. Foreslåede ringetone sammensætning software kan findes på:
Ringetone Software-

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *