Hvor meget skal du bruge?

Selv om det er almindeligt at ville ansøge om den størst mulige lån, du kan få, bør du aldrig gå til et lån, der er mere end hvad du har råd til. De fleste mennesker er glade for at sikre det mindste beløb muligt på en usikret personligt lån, hvilket betyder at betale tilbage meget mere, end de ville have på et lån sikret mod deres hjem eller et andet produkt såsom en bil. Tilsvarende kan du nødt til at tage hensyn til, at jo længere lånet tilbagebetalingsperioden er, jo mere renter vil blive betalt tilbage på lånet.

Hvilket lån har du brug for?

Som nævnt har de fleste personlige lån vilkår, der kan strække sig op til fem år. Du kan dog kun kræve et kortfristet lån på tre år eller mindre. Hvis du kun har brug for et kortfristet lån, bør du kun ansøge om et lån, der også har en rentefri periode. Dette betyder, at du måske betaler lidt mere i renter for et udtryk, der er et eller to år mindre, end du ellers ville.

Hvordan tilbagebetaler du lånet?

Det er vigtigt, at du har råd til at foretage tilbagebetalinger til tiden eller på anden måde, da straffen for forsinket betaling kan være stejl, og fordi manglende betaling kan begrænse din evne til at låne igen og kan påvirke din kredit score. Før der træffes beslutning om et personligt lån, beslutte på forhånd, hvor meget du har råd til at tilbagebetale.

Hvordan vil De bruge midlerne?

Hvis du beslutter dig for at bruge pengene til at konsolidere din gæld, finansiere et bryllup eller betale for et større hjem eller bilkøb, skal du overveje, hvordan du gerne vil bruge pengene. Som med alle lån, bør du tage hensyn til, om omkostningerne ved at tilbagebetale lånet er det værd, og hvis du havde råd til at tilbagebetale mindst så meget hver måned uden at lægge pres på dit budget.

Selv hvis du ikke har planer om at bruge pengene til at købe noget, kan du opleve, at långivere ser positivt på en personlig låneansøgning, hvis du har et nyttigt formål i tankerne, såsom at foretage forbedringer i dit hjem eller hjælpe dig med at betale kreditkort eller andre typer af gæld.

Er långiver bedst for dig?

Sammenlign gebyrer og andre omkostninger. Selv hvis du bliver opkrævet en lav rente, kan du opleve, at långiver afgifter er mere i overensstemmelse med markedsrenten. Desuden spørge om långiverens speciale, såsom lån, der anvendes til at købe biler, finanser for folk med dårlig kredit eller andre lån specielt til folk med dårlig kredit. Nogle af disse långivere specialiserer sig i lån til folk med dårlig eller dårlig kredit, hvilket gør det muligt at låne penge, hvis der er en særlig grund til lånet.

Bliver du tilbudt et lån til ‘a’ depositum?

Hvis du bliver bedt om et “a”depositum, når du ansøger om et personligt lån, betyder det, at du bliver bedt om at tilbyde långiveren deres hjemmereserve eller deres “Blind” sikkerhed. Hvis långiver får deres penge tilbage, er der ingen risiko for dem, men hvis de ikke holder fast i deres sikkerhedsstillelse for længe, de udsætter sig for risikoen for misligholdelse, hvilket betyder et tab af deres hjem. Nogle mennesker har dårligere kreditvurderinger end andre, så for at sikre, at værdien af lånet vil dække långiver og muligheden for du misligholder lånet, vil mange långivere acceptere deponering af en eller to måneders leveomkostninger.

Er du giver långiver med ‘alle de oplysninger’ om din økonomi?

Give alle de nødvendige oplysninger, såsom finansielle oplysninger og bevis for indkomst, vil vise långiver, at du tager dine finansielle forpligtelser alvorligt, så de er ikke i tvivl om din evne til at tilbagebetale lånet. Der er ingen grund til at gå i detaljer, men hvis bedt om at give nogen kontoudtog for et potentielt realkreditlån, eller lønsedler og saldo på check for et højt lån grænse eller bullish sigt, bør du ikke tøve med at give oplysningerne. Hvis du ikke ønsker at blive nægtet finansiering, giver långiver med oplysninger kunne have den slankere interesse i lånet.

Nogle långivere, dog kan tage længere tid at godkende lån end andre, så før du anvender du nødt til at krydstjekke en række lån udbydere.

Når du har modtaget flere tilbud, vil du have et klarere billede af, hvilken långiver til at gå efter. Du bør kun henvende dig til dem, der vil tilbyde dig A til A-lønklassen. Når du er blevet accepteret, alt hvad du skal gøre er at tilbagebetale lånet inden en bestemt dato, eller med renter.

Hvis du ansøger om en långiver, som viser andet, er der ringe eller ingen chance for at få lån godkendelse, vil dit lån ikke blive accepteret, og derfor vil du blive ramt af en skuffende sigt “.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.