Hvornår vil Google-aktiesplit?

Du er måske nysgerrig, når Google-aktien splittes. Google-aktien er så dyr, at det giver mening at få den delt. Google-aktier vil blive videresolgt under de nye splitjusterede kurser fra mandag den 18. juli. Nu er det bedste tidspunkt at starte, hvis du er en investor, der ønsker at høste fordelene ved Google-aktiesplittet. Før du træffer en beslutning, skal du sørge for grundigt at analysere virksomhedens økonomi og udsigter. Selskabets aktier vil også være lettere tilgængelige og mere likvide efter opdelingen. Dette kan resultere i mere handel og køb. Dette er et positivt tegn for virksomhedens fremtidsudsigter, selvom aktiesplittet ikke ændrer dets fundamentale forhold.

Selvom mange investorer kan være fristet til at beholde Alphabet-aktien på lang sigt, er det usandsynligt, at virksomheden vil splitte sin aktie, før den når børsintroduktionen på $ 3.600. Alphabets markedsværdi er meget større, end den var før splittelsen. En 20-for-1 split kunne åbne døren til en premium multipel. Alphabet har imidlertid taget de nødvendige skridt til at nå dette mål, herunder en aggressiv aktietilbagekøbsplan. Alphabet tilbyder et overbevisende forhold mellem risiko og belønning. Alphabet-aktierne toppede for nylig med 3030 dollar per aktie, men er faldet mere end 30 pct. siden da.

Googles aktiesplit finder sted i 2022. Aktionærer vil modtage 19 flere aktier for hver enkelt, de ejer. De er en stor investeringsmulighed, fordi de har skabt kontanter og tilføjet dem til balancen. Mandag den 18. juli handles de nye aktier.

Google-aktierne bliver delt 20 mod 1 efter fredagens markedslukning. Google planlægger allerede at annoncere sin indtjening i juni kvartal. Virksomheden har allerede foretaget forbedringer af sin placeringsdelingsfunktion. Dette har haft en betydelig indvirkning på YouTubes annonceindtægter. Mens Alphabet forbereder sig på morgendagens store aktiesplit, er det ikke overraskende, at Alphabet-aktierne er faldet i dag. Google-aktier vil være blandt de værste i morgen.

Aktiesplit kan give investorer et hurtigt boost af koffein, men de kan også forårsage et nedbrud. Før investering kræver markedet substans fra virksomheder. Aktiesplit uden substans er midlertidige, men kan bruges til at forhindre investorer i at sælge deres aktier eller trække sig tilbage fra markedet. Alphabet er et ekstraordinært selskab. Dens aktiekurs vil sandsynligvis stige baseret på dens solide fundamentale forhold. Mange investorer mener, at det er derfor, de er optimistiske.

Alphabet-aktierne vil blive opdelt i tre klasser, når aktiesplittet finder sted den 15. juli. For hver 1.000 aktier, de ejer, vil investorer, der har klasse A-aktier, modtage tusind aktier i virksomheden. Planen er godkendt af aktionærerne, og datoen for spaltningen er fastsat. Selvom det tog noget tid, har Google nået denne milepæl. Hvad kan vi forvente af Google? Hvad vil det betyde for Alphabets aktiekurs?